L’oferta de restauració pensada especialment per l’esdeveniment oferirà opcions saludables i pensades perquè les famílies compartisquin la mateixa varietat d’aliments evitant el mal anomenat ”menú infantil”, que limita als minis a menjar sempre els mateixos plats i els allunya de l’apassionant món de la gastronomia i la nutrició sana.

La Veganeta

Menjar sa i saludable amb wraps i entrepans elaborats, amb multitud d’ingredients, amb especialitats per a vegetarians i vegans.

La Saboreta

La Saboreta ofereix creps i gofrepop d’elaboració artesanal, que acompanyen de multitud de xarops i toppings, a més de les clàssiques patates fregides casolanes amb salses.

Oh My Dog!

Deliciosos hot dogs amb la recepta original o com tu ho prefereixis.

La Rodante

Pizzes elaborades artesanalment, cuidant els ingredients, triant productes naturals i de qualitat. Ens agrada experimentar amb les formes, textures i sabors, considerem que la cuina és un mitjà per expressar la creativitat.

La cafetera viajera

Deliciosos Smoothies de fruites naturals i les mes delicioses hamburgueses per a tota la família.

Món Orxata

És una empresa d’economia social formada per dones que es dedica exclusivament als carrets d’orxata.
La seva orxata és ecològica certificada (són l’única orxata natural bio de València), natural (sense pasteuritzar), i està elaborada amb xufla de València amb Denominació d’Origen protegida de famílies agricultores sòcies que conreen exclusivament per als seus carrets d’orxata.