Després de l’exitosa primera edició de l’any passat, “el dia minimúsica” torna a València disposat a oferir una nova i original mostra d’aquest festival per a tota la família. L’esdeveniment promet un dia ple d’emocions a través de la música, les experiències en família i el desenvolupament de les habilitats creatives en la infància.

Diumenge 3 de març, l’esdeveniment tornarà al Palau de la Música de València amb un
cartell de gran qualitat format per noms com Petit Pop, banda formada per membres de diverses bandes com Pauline en la playa, Nosoträsh, Undershakers, Penélope Trip o Edwin Moses. El reconegut compositor i cantant Marc Parrot amb Eva Armisén, prestigiosa pintora de reconeixement internacional, presentaran el seu nou espectacle interdisciplinari “Tinc un paper”. Alondra Bentley, interpretarà el seu preciòs disc per a tota la família “It’s Holidays”. Els valencians Gener s’estrenaran amb el públic familiar amb un nou espectacle dissenyat per a l’ocasió. Marieta Ganduleta estaran amb el seu espectacle per fomentar la lectura. I les artistes Núria Graham, Júlia i Les Autèntiques ens oferiran un interessant xou amb la temàtica “Girl power”. I seguirà la presència femenina a la pista de ball, amb Siamiss DJs i Crios and Roll DJ (aka Susana Monteagudo).

A més de tots aquests concerts, comptarem amb innovadors tallers musicals perquè els nens descobreixin el vast univers de la música moderna i s’interessin per aquesta d’una forma innovadora a la qual no hi estan acostumats.També cal destacar el racó de lectura amb activitats i presència d’editorials locals, entre altres activitats perquè toquin, juguin, i descobreixin la realitat cultural del seu entorn.

Sense oblidar els diferents serveis com zones de restauració, “espai micro” per a la franja de 0 a 3 anys on podran jugar, descansar i cobrir les seves necessitats. Pàrquings de carrets i àrees de descans complementen una proposta única perquè les famílies passen un dia inoblidable envoltades música.

L’horari és d’11: 00h a 19: 00h i el preu de les entrades és tan sols de 12€. Els menors de 3 anys tenen entrada gratuïta. Per comprar les vostres entrades, feu clic aquí.