el dia minimúsica celebrarà la seva tercera edició a Palma amb un total de 10 artistes i 10 tallers. El proper 29 de setembre el Museu d’Art Contemporani Es Baluard tornarà a omplir-se de famílies gaudint d’una jornada de música moderna i activitats creatives.

Per l’escenari d’Es Baluard passaran Sexy Sadie, The Pinker Tones ‘Rolf & Flor’, Barceló Brothers, Maria Rodés, Miquel Serra, Isla Iglú, Jorra i Gomorra, Kate Donovan, Siamiss DJs i, com sempre, el tancament final a la festa el posarà la divertidíssima sessió del Dr. Magneto.

Per a aquesta nova edició hem preparat tallers diversos, però sobretot enfocats en la música, que és la nostra passió. Podreu construir instruments de cartró, conèixer icones del pop com David Bowie i portar-vos un stencil seu a casa pintat per vosaltres, tocar curiosos instruments fets amb ampolles reutilitzades… I fins i tot cuinar amb el reconegut xef Miquel Calent!

I pels més minis de la família (de 0 a 3 anys) tornem a oferir el “espai micro”, un lloc on jugar, relaxar-se i cobrir totes les necessitats dels nostres bebès. Així podran sentir-se còmodes després de gaudir dels concerts.

També podreu gaudir d’una selecció de suculentes foodtrucks, que us ajudaran a aguantar el ritme del festival i ballar amb molta energia.

Després de dues edicions esgotant localitats amb diversos dies d’antelació, “el dia minimúsica” torna a Palma amb més música que mai, i amb el #letthechildrenplay com a lema.