Jorra Santiago és una celebritat underground, un guitarrista venerat, un músic respectat i un personatge estimat com pocs. I és que, malgrat la seva joventut, Josep Ramon Santiago Peset acumula un currículum demencial, en el qual destaca la seva participació en alguns dels projectes musicals més importants sorgits de Manacor i voltants: Miquel Serra, Roig!, Saïm, Manfel, Pujà Fasuà, Lost Fills, etc.

Seguint els seus passos podries explicar un terç de la història recent del rock mallorquí, però sobretot hi ha el fet que sempre ha estat un músic que ha aportat una personalitat molt definida a cadascun d’aquests grups i una forma de tocar que cristal·litza a la fi en un projecte a la seva alçada.

Jorra i Gomorra és la seva aventura més personal, el seu cop sobre la taula; i Música sèria la seva jugada mestra, el corol·lari de tres anys gravant cançons i publicant-les en casset. Iconoclasta com pocs, resulta impossible no caure rendit al seu sentit de l’humor i a la seva innata elegància per digerir tots els tics del pop per regurgitar-los amb mestria.